در گیر و دار جنگ ایران و عراق چند گروه از رزمندگان برای بازپس گیری تپهای با موقعیت استراتژیک که در اختیار ارتش عراق است، وارد عمل میشوند. اعضای دو گروه بر اثر بمباران شیمیایی به شهادت میرسند؛ اما گروه دیگر، با فرماندهی فردی به نام حاج حسین، پس از جنگ و گریزهای فراوان تپه را از چنگ عراقیها بیرون میکشند.
فیلم سینمایی «الماس بنفش» به کارگردانی رحیم رحیمی پور و تهیه کنندگی امیرحسین شریفی محصول سال 1368 است.
در این اثرسینمایی میتوان به نقش آفرینی جهانبخش سلطانی، جواد هاشمی، محمدهادی قمیشی، ناصر عرفانیان، امیرحسین شریفی، بیژن گنجعلی، مصطفی لاجوردی اشاره کرد.
امیرحسین شریفی تهیهکننده باسابقه که در تولید دو فیلم الماس بنفش و مستاجر کنار مرحوم رحیم رحیمیپور بود در مصاحبهای با ایرنا گفت: رحیم را از دهه شصت شناختم یعنی همان زمان که زودتر از خیلی از مدعیان، فیلم دفاع مقدسی زندان دولهتو را ساخت و خیلی زود هم علایق مشترک، ما را به همکاری کشاند و چند فیلم کنار هم کار کردیم. متاسفم که رحیمیپور رفت چون در این یکدهه اخیر بسیار تلاش کرد که کار تازهای کند و نتوانست.
این تهیهکننده ادامه داد: همین دو هفته پیش بود که رحیمیپور فیلمنامه سریالی انقلابی را برایم فرستاد. فیلمنامه را خواندم و دیدم هنوز همان نگاه متعالی به آدمهای جنگ را در کار دارد و با همان خلق و خوی انسانی، به شخصیت پردازی پرداخته و بدون پردهدریهای اخلاقی، داستانی جذاب روایت کرده. وقتی از او پرس و جو کردم که چرا چنین فیلمنامهای را برای تولید در اختیار ارگانهای مدعی حمایت از آثار ارزشی نمیگذارد، دلش خون بود که چون اهل ریاکاری نیست و مجیز مدیران را نمیگوید، هیچ حمایتی نمیبیند.
زندان دولهتو، اتاق یک، انفجار در اتاق عمل، مستاجر و شیرین و فرهاد از دیگر آثار مرحوم رحیم رحیمی پور است.