“خط مقدم” سریالی است دربارهی یکی از شخصیتهای مهم موشکی ایران، شهید طهرانی مقدم. روزهای آزمون و خطا، روزهایی سرشار از شجاعت، خطر پذیری و ایستادگی جوانان این مرزو بوم. این سریال روایت بخشی از دوران حساس و پر التهاب دفاع مقدس است که در آن به ماجرای توپخانهی سپاه پاسداران در حد فاصل سالهای 1363 تا سال 1365 و روایت تشکیل اولین یگان موشکی ایران پرداخته است.
خط مقدم، به کارگردانی شهریار بحرانی و تهیه کنندگی به صورت مینی سریال در 5 قسمت در سال 1400 از شبکه یک سیما پخش شد.
مجله میدان آزادی در صفحهی هشتم از پروندهی روزی روزگاری تلویزیون دربارهی این سریال نوشتهاست:
شاید از همان ابتدا کنار هم قرار گرفتن نام حسن طهرانی مقدم و نام شهریار بحرانی اشکال داشته باشد. شهریار بحرانی چه تجربهی موفقی از ساخت یک فیلم یا سریال دربارهی یک شخصیت حماسی در کارنامهی خود دارد که حالا بخواهد فیلم پدر موشکی ایران را موفقیتآمیز بسازد؟ گفتن یک داستان حماسی، بلد بودن زبان حماسه میخواهد. شاید اگر داستان رستم را از زبان یک شاعرِ عاشقانهسرا میشنیدیم نام رستم هرگز در تاریخ نمیماند. بگذریم از اینکه اگر کسی حتی همان قواعد شعر را نیز رعایت نمیکرد یا رستم را شبیه زال یا بیژن تصویر میکرد اصلاً نتیجهی جالبی را شاهد نبودیم.
نکتهی مهم درمورد حسن طهرانی مقدم آن است که اگر کسی فقط تجربهی مواجهه با خاطرات یا کتابهای او را داشته باشد چنان مسحور میشود که یک راوی اگر فقط همین روایت را هم خوب بیان میکرد کارش از خروجی این سریال موفقتر میشد. اشکال از آنجا شروع میشود که برخی کارگردانهای ما نهتنها توانایی خلق کاراکتر قهرمان یا ابرقهرمان ندارند بلکه حتی نمیتوانند شخصیت آن قهرمانی را بهدرستی نشان دهند، که بسیاری از مردم حضور و وجودش را درک کردهاند و با او زیستهاند یا بر اساس مستندات واقعی در موردش مطالعه کردهاند.