«۶۴۱۰» عنوان کتاب خاطرات امیر سرتیپ خلبان آزاده حسین لشگری است که توسط انتشارات سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران چاپ و در دسترس علاقمندان قرار گرفته است.
آزاده خلبان حسین لشگری به عنوان اولین خلبان اسیر مدت ۱۸ سال و به عبارت دیگر شش هزار و چهارصد و ده روز را در اسارت رژیم بعث عراق به سر برده است.
حسین لشگری در دهه ۵۰ شمسی به استخدام نیروی هوایی ارتش درآمده و پس از گذراندن دوره آموزشی برای تکمیل دوره خلبیانی به آمریکا عزیمت می نماید.
وی پس از دریافت نشان خلبانی با درجه ستوان دومی به عنوان خلبان هواپیمایی شکاری اف ۵ مشغول خدمت می گردد.
پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و شروع تجاوزات رژیم بعث عراق به پاسگاه های مرزی جنوب و غرب کشور، این آزاده برای دفاع از حریم هوایی میهن اسلامی به پایگاه دزفول منتقل می گردد.
در اواخر شهریور ۱۳۵۹ آزاده حسین لشگری برای انجام عملیات و انهدام توپخانه عراق که پاسگاه های مرزی ایران را هدف قرار می داد به ماموریت اعزام می گردد که پس از موفقیت در انجام عملیات هواپیمای وی سقوط و ایشان به اسارت نیروهای دشمن در می آید.
این خلبان آزاده پس از سپری کردن ۶۴۱۰ روز در اسارت با توافق دو کشور ایران و عراق برای تبادل اسرا در فروردین ماه ۱۳۷۷ به آغوش میهن اسلامی باز می گردد.
کتاب «۶۴۱۰» خاطرات مختصر و فشرده او از دوران اسارت است. وی دوران اسارت خود را در زندان های استخبارات، پایگاه هوایی الرشید و زندان ابوغریب به سر برده و پس از پایان جنگ در یک خانه وبلایی در منطقه یرموک شهر بغداد تحت نظر و حصر خانگی قرار داشته است.
در این خاطرات خوانندگان ضمن آشنایی با این زندان ها از نحوه بازجویی ها، شکنجه ها، تغذیه، بهداشت و چگونگی نگهداری اسرا آگاه می گرددو
خلبان آزاده حسین لشگری در خاطرات خود با تشریح حوادث و رخدادهای به وقع پیوسته در دوران اسارت به موضوع مختلف روی داده در این دوران می پردازد. موضوعات و رویدادهای همچون:
بازجویی همراه با شکنجه و شوک الکتریکی، سختی ها و مصائب، مصاحبه اجباری، آشنایی با اسرای نظامی، اعتصاب غذا به خاطر کمبودها و نبود امکانات، کسب اخبار و چگونگی بدست آوردن رادیو، عملیات شهید دوران، کسب خبر با علائم مورس، تأمین باطری برای رادیو، عید نوروز در اسارت، شرح زندگی در حصر خانگی، برنامه های روزانه، رحلت حضرت امام(ره)، درگیری با نگهبانان و تنبیه وی، اشغال کویت و حمله آمریکا و متحدین به عراق، وضعیت عراق پس از حمله آمریکا، پیشنهاد پناهندگی، گفتگو با نظامیان عالرتبه رژیم بعث، مصاحبه تلویزیونی، انتقال به اطاق در استخبارات، دیدار با نماینده صلیب سرخ، اولین مکاتبات با خانواده، حفظ قرآن، زیارت حرم ائمه معصومین در کربلا، نجف و پایان اسارت.