رازهای نهفته در دل
دسته دختران حکایتی است از رازهایی نهفته در دل؛ دلهایی که در خود قصههایی منحصر به فرد جایدادهاند!
این فیلم که به قلم منیر قیدی، میلاد اکبرنژاد و ابراهیم امینی به تحریر درآمده به کارگردانی منیر قیدی ساخته شد. نخستین بار در 15 بهمن سال 1400 در جشنواره فیلم فجر به نمایش گذاشته شد. سپس، دو سال بعد در تاریخ 30 فروردین سال 1402 اکران شد.
نیکی کریمی (یگانه)، پانتهآ پناهیها (وجیهه)، فرشته حسینی (سیمین)، هدی زینالعابدین (فرشته) و صدف عسگری (آذر) در فیلم سینمایی دسته دختران بهعنوان نقش اصلی هنرآفرینی نمودهاند.
دسته دختران داغ دل و درد هجر را به تصویر کشیده
درد جاماندگانی که نه جایی برای ماندن دارند و نه پاییبرای رفتن!
درد خواهری که داغ برادر نوجوانش را دیده، پدرش، مادرش و کاشانه و زندگیاش را از دست داده
درد زنی که پس از بیست سال تاب آوردن در زندگی با مردی قمارباز کاسهی صبرش لبریز شده و او را ترک کرده
دغدغۀ دختری که علیرغم میل خانوادهاش آموزش نظامی دیده، در خرمشهر مانده و با اسلحه بر دست گرفتن برای دفاع از مردم و وطنش پا به خط مقدم گذارده و از جان خود میگذرد
دلواپسی همسری که چند مدتی است در بیخبری از نامزدش به سر برده و هرلحظه اضطراب از دست دادنش را دارد
و اما
داغ مادری است که مقابل چشمانش، فرزندان معصوم و مظلومش در آتش انفجار بالا و پایین پریدند و با نوای کودکانۀ شیرینشان، فریاد زنان کمک خواستند؛ فریادی که در عمق شیرینی، کام مادرشان را تا آخرین لحظۀ زندگی به تلخی گرایید.
این مادر که به شغل شریف معلمی اشتغال داشت با آغاز جنگ کمر همت بربست و با فرماندهی بر گروهی کوچک قدم بزرگی در بهبود وضعیت رزمندگان مبارز برداشت.
گروهی متشکل از پنج زن با عقیده و سنین مختلف، به مقابله با دشمنان برخاستند و با وجود امکانات کم و شرایط نامساعد توانستند مهمات و ادوات نظامی را از انبار مهمات پادگان دژ خرمشهر به دست رزمندگان گمرک برسانند.
گریه نکن خواهرم! در خانهات درختی خواهید رویید و درختهایی در شهرت، و بسیار درختان در سرزمینت، و باد پیغام هر درختی را بر درخت دیگر خواد رسانید، و درختها از باد خواهند پرسید: «در راه که میآمدی سحر را ندیدی؟
ادامه دارد…