اکبر خوشزاد در کتاب «اسارت فرحبخش» خاطرات اسیری را نوشته که سالهای 1361 تا 1369 را در اردوگاههای ارتش صدام در عراق سپری کرده است.
اکبر فرحبخش، داوطلبانه در جبهههای دفاع مقدس حضور یافت. وی که پیش از اسارتش در عملیات متعددی چون آزادسازی خرمشهر حضور داشت، در عملیات رمضان به اسارت عراقیها در آمد و در مدت هشت ساله اسارتش، وقایع بسیاری را مشاهده و به ذهنش سپرد.
خوشزاد در مقدمه این کتاب، بارزترین ویژگی اکبر فرحبخش را نکتهبینی، پرهیز از بزرگنمایی و نگاه دقیق او به اوضاع پیرامونش میداند و مینویسد:«بسیاری از جزییات وقایع آن دوران، در ذهن او حک شده و اکنون پس از بیست و پنجسال بازگشت از اسارت، در کتاب حاضر ثبت شده است. او به نکاتی اشاره میکند که کمتر در خاطرات دیگر گفته شده است.»
خاطرات کتاب «اسارت فرحبخش» به صورت موضوعی و با عنوانهای جزیی تیتربندی شده و فقط شامل رفتار عراقیها با اسیران نیست، بلکه تمام مسایلی را دربر میگیرد که یک اسیر ایرانی در مدت یک شبانهروز در زندانهای عراق با آنها روبهرو بوده است.
«دهه فجر»، «پول ماهیانه»، «عکس یادگاری»، «اسرای ثبتنام نشده» و «صنایع دستی» از موضوعهایی است که خاطرات اسارت فرحبخش در طول آنها بازگو شده است.
خوشزاد خاطرات تلخ و شیرین فرحبخش را در پنج فصل در کنار هم آورده است.