سریال جاودانگی روایتگر زندگی شهید مهندس محمد جواد تندگویان، وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران در دولت شهید رجایی است که در سال 1359 به اسارت نیروهای متجاوز بعثی در آمد. وی به مدت 11 سال در زندانهای رژِیم بعثی بود که پس از تحمل شکنجههای فراوان به شهادت رسید پیکر مطهر این شهید والا مقام در سال 1370 به خاک وطن بازگشت.
اکبر منصور فلاح و فرهاد طب نوری به ترتیب کارگردانی و تهیه کنندگی این مجموعه را برعهده داشتهاند.
این سریال در 20 قسمت 45 دقيقهای به سفارش اداره كل روابط عمومي وزارت نفت ساخته شده است و در محرم 1390 از شبکه سه سیما پخش شد.
تاریخ شفاهی در نگاهی به این سریال نوشته است: در نگاه عامه مردم، این سریال از این جنبه که زندگی غمانگیز شهید تندگویان را به تصویر کشیده و ابعاد و زوایای تازهای از زندگی او را به مردم نمایاند توفیقات زیادی به دست آورد اما سؤال اینجاست که سریال مزبور تا چه حد در بیان و روایت دقیق واقعیتها و رخدادهای زندگی شهید تندگویان موفق بوده است؟ از مباحث فنی و مسائل حاشیهای آن به ویژهنامه پر محتوای فرزند شهید خطاب به رئیس سازمان صدا و سیما ـ که بگذریم، به فیلمنامه سریال میرسیم که بسیاری بر این باورند که روند آن به گونهای حرکت کرده که شخصیت اول فیلم و حوادث و وقایع دوران زندگی او در حاشیه محور اصلی سریال قرار گرفته و نویسنده یا نویسندگان بیشتر به مسائل حاشیهای و بعضاً بیارتباط با موضوع پرداختهاند که به نظر میرسد عمدهترین دلیل این امر عدم بهرهگیری از منابع و مآخذ متقن تاریخی به ویژه «روش تاریخ شفاهی» بوده است. گرچه تاکنون درباره زندگی و زمانه شهید تندگویان کار جامع و کاملی صورت نگرفته ـ که خود همین موضوع جای سؤال دارد ـ ولی به نظر میرسد همین اندک پژوهشهای انجام شده و انتشار یافته هم در سناریوی سریال «جاودانگی» نادیده گرفته شده یا به خوبی مورد استفاده و اعتنا قرار نگرفته است، چرا که عوامل سریال در تیتراژ پایانی، نامی از منابع مورد استفاده نبردهاند؛ امر مرسومی که در فیلمها و سریالهای تاریخی دارای اهمیت و اعتبار است.