حسن رحیم پور ازغدی
درود بر بچههای غواص که قرار بود خط را بشکنند چرا که در عمق که جلو میرفتیم مقاومت بچهها بیشتر میشد و در چهارراه خندق چند بار از خود خاکریزی که به آب چسبیده بود خیز برداشتند و به دلیل کمبود نیرو مقاومت و جنگیدند. حتی در آنجا من صحنه تیر خلاص زدن مجروح خودمان را نیز به چشم دیدم چرا که نیروهای تک تیرانداز دشمن به محدوده ما حمله کرده بودند.
بخشی از خاطره عملیات والفجر 8 از زبان حسن رحیم پور ازغدی
حسن رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و مدیر و سردبیر نشریه کتاب نقد، در سال 1343 در شهر مشهد متولد گشت. پس از گذراندن دوره متوسطه اول و دوم و اخذ مدرک دیپلم، تحصیلات خود در حوزه علمیه قم را نزد استادانی چون آیت الله وحید خراسانی و میرزا جواد تبریزی ادامه داد . برادر بزرگش حسین را در تظاهرات ضد رژیم شاهنشانی و پس از آن برادرش حمید را در عملیات کربلای 4 از دست داد. حسن پور ازغدی که 19 سال سن بیشتر نداشت در سال 1362 راهی جبهه های جنگ شد و در عملیات والفجر 8، عملیات بدر، عملیات کربلای 4 و.. حضور داشت و در طول دوره رزمندگی خود چندین بار مجروح گردید.
پور ازغدی از جمله چهره های شاخص و فعال در صدا و سیما است که مخاطب اغلب سخنرانی هایش دانشجویان و بعضی از نهاد های دانشگاهی است و خاطرات و روایت هایی از دوران جنگ تحمیلی را نیز ارائه نموده است؛ علاوه بر آن میتوان به مقالات و کتب متعدد ایشان از جمله: حسین (ع) عقل سرخ، علی (ع) ، شهر بی آرمان مهدی (ع)، ده انقلاب در یک انقلاب ، محمد (ص)، پیامبری برای همیشه. «عقلانیت»، بحثی در مبانی جامعهشناسی، عرف قدس، فقه و تئوری دولت، چهار گفتار، پنج گفتار، اجتهاد شهید نبرد تحجر و التقاط، دین در حاشیه و دین در صحنه، جهانی سازی پایان تاریخ و مهدویت، خدا انسان مدرنیته، هزار دستان فکر و کمیته هوشیاری، بررسی دعوت انبیا به امر به معروف و نهی از منکر، چرا دین و دنیا، اصلاحات مذهبی، تقابل اسلام و سکولاریزم و… اشاره کرد .