عبدالله ضابط
مرداد ماه سال 1341 در مشهد متولد شد . بخاطر هوش و استعداد بالایش در 15 سالگی موفق به اخذ مدرک دیپلم شد . در 16 سالگی به اصرار پدر، مجبور شد برای تحصیل در رشته داروسازی عازم هندوستان شود اما پس از 6 ماه که انقلاب اسلامی پیروز شد به ایران بازگشت و در رشته روانشناسی دانشگاه فردوسیبه تحصیلات خود در مشهد ادامه داد. و همزمان به عنوان معلم پرورشی در مدارس راهنمایی و دبیرستان نیز مشغول فعالیت شد .
بعد گذشت چند سال به عضو سپاه درآمد و شیفته این نهاد شد مدتی بعد با پیشنهاد و تشخیص مسئولان سپاه به دانشكده تربیت مربی عقیدتی شهید محلاتی قم اعزام شد، وبخاطر علایقش به مسائل معنوی، خودسازی و تهذیب نفس همزمان با آموزشهای عقیدتی، در سال 1364 مشغول به تحصیل درحوزه علمیه قم شد. و از محضر استادانی هم چون حضرات آیات: شب زندهدار، استادی، خاتم یزدی و شیخجواد تبریزی بهرهمند گردید. سپس دروس حوزوی را تا سطح لمعه تدریس نمودند.
علاقه بسار زیاد او در حوزه تبلیغات باعث شد مرکز استاد فن خطابه شود ایشان مقوله ی تبلیغ دین با روشهای ابتکاری و نوین را یکی از دغدغههای اساسی خود میدانست. از این رو مؤسسه اندیشه تبلیغ را پایه گذاری کرد. جزء برترین مُبلِّغان در سراسر کشور بود.
در سال 1379 و پس از حضور در اولین اردوی آموزشی راویان نور بسیج دانشجویی وقتی در طلائیه شنید که سردار باقرزاده میگوید: ما اجساد شهدا را تفحص میکنیم، کاش کسانی هم سیره آنها را تفحص کنند. سبب شد تا با یك انگیزه الهی و با مشورت و همراهی برخی از اطرافیانش، اقدام به تأسیس گروه تفحص سیره شهدا بنمایند و در این مسیر احیاء هیچ کوتاهی نکرد.
یکی از ویژگی های ممتاز حاج عبدالله ضابط روایتگری گیراو جذاب او میباشد. که بر قلب و اذهان زائرین جای میگرفت. سرانجام در۲۶ بهمن ۱۳۸۲ هنگام بازگشت از مراسم بزرگداشت شهدای بابل در مسیر ساری به نکا در حادثه تصادف، به دیدار معبود شتافت. و در صحن ثامن جمهوری اسلامی حرم مطهر رضوی آرام گرفت.