سبک زندگی شهدا از زبان معاون فرهنگی بنیاد شهید

به گزارش گلف به نقل از خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «یعقوب سلیمانی» معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز (شنبه) در اختتامیه سومین نمایشگاه و جشنواره ملی هنر‌های تجسمی ایثار که با حضور معاونین بنیاد شهید، برگزیدگان این جشنواره و جمعی از ایثارگران و خانواده معظم شهدا برگزار شد، اظهار داشت: فرهنگ ایثار و شهادت سرگل مباحث فرهنگی در کشور ماست که هنر بهترین ابزار برای ترویج و تبیین و انتقال این فرهنگ ارزشمند و غنی است.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: در دوران دفاع مقدس این فرهنگ با صدای کسانی، چون «صادق آهنگران» تقویت و ترویج می‌شد، اما امروز به شکلی گسترده‌تر و در ابعاد مختلف و زمینه‌های گوناگونمورد بهره‌بردای قرار گرفته و هنرمندان بسیاری برای اعتلای این فرهنگ تلاش می‌کنند.

سلیمانی گفت: اگر بخواهیم سختی‌های امروز کشور را تحمل کرده و در برابر فشار دشمن مقاوم باشیم، باید رشادت‌ها، ایثار و عظمت کار رزمندگان، خانواده شهداو ایثارگران را بازخوانی کرده و با کمک هنرمندان و به زبان هنر به نسل جوان منتقل کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس فضای عمومی کشور اینطور بود که همه سعی می‌کردند در کارهایشان خدا را در نظر بگیرند لذا تحمل سختی‌ها برایشان آسان‌تر بود.

سلیمانی گفت: در این نشست و رویداد‌های مشابه باید از هنرمندان یاد شود که در عرصه هنر ایثار کردند لذا وجه تمایز جشنواره ایثار این است که از همه آحاد جامعه در آن حضور دارند، نوجوانان، جوانان، اقشار مختلف هر کدام که دستی بر آتش هنر دارند، با هنر خود گامی جهت تحقق اهداف انقلاب اسلامی و نظام اسلامی برمی‌دارند. طبق گزارش‌ها نهایتا ۱۷۰ اثر از این جشنواره برگزیده و در نمایشگاه عرضه شده‌اند.

وی افزود: هر کدام از طرح‌هایی که به این رویداد ارسال شده، دریایی از گفتمان و مفاهیم آرما‌ن‌های انقلاب اسلامی در آنها نهفته بود که این حاکی از بزرگ این رویداد است. بنیاد شهید نیز بنا بر رسالت ذاتی خود، برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در شرایط امروز کشور جهت تقویت و رشد این نگاه گام برخواهد داشت.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: زبان هنر واسطه ارتباط بین نسل‌هاست و می‌تواند پیچیده‌ترین پیام‌ها را به ساده‌ترین شکل ممکن منتقل کند.

وی افزود: این جشنواره با کمک چهار استان معین (یزد، گلستان، فارس و قزوین) توانست گام مهمی را برای تحقق اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی بردارد چراکه هر اثر هنری یک مفهوم زنده از سبک زندگی آزادگان و جانبازان و شهدا و ایثارگران است و تاثیر مهمی روی مخاطبان دارد که نه‌تنها باعث بزرگداشت شهدا می‌شود، بلکه نسل جوان را با سبک زندگی آنها آشنا می‌کند.

سلیمانی ادامه داد: سکوت در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در واقع میدان دادن به دشمن است که زبان هنر بهترین ابزار برای خنثی کردن توطئه دشمنان در جنگ روانی و شناختی است؛ لذا باید با درک و بصیرت در عرصه هنر به میدان آمد مثل شهدا، که این حضور در تحقق اهداف گام دوم انقلاب اسلامی بسیار موثر است و در این راستا می‌توان با وفاق و همدلی برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی قدم برداشت چرا که شرف و آزادگی و امنیت امروز خود را از این مسیر داریم.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: هنرمندان متعهد با تلاش و مجاهدت خود آرمان‌های انقلاب را در قاب هنر متجلی می‌کنند و این نگاه به آرمان‌ها با حضور جوانان سهل‌الوصل‌تر است. همانطور که در روند پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس جوانان با تهیه سرودها، اشعار و متون هنرمندانه کمک‌حال انقلاب و دفاع مقدس بودند؛ بنابراین خمیرمایه انقلاب اسلامی که همان ایثار و شهادت است به عنوان یک ثروت ملی باید مورد صیانت و حراست هنرمندان قرار گیرد تا از قبل آن بتوانیم با توطئه‌های دشمن بهتر مقابله کنیم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *